Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El Consell Comarcal del Bages demana a la Generalitat mantenir les targetes menjador durant l’estiu

ACN Manresa.-El Consell Comarcal del Bages demana als Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat que mantinguin les targetes menjador durant els mesos d’estiu. Aquest […]

Avatar
Agències 19/05/2020

ACN Manresa.-El Consell Comarcal del Bages demana als Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat que mantinguin les targetes menjador durant els mesos d’estiu. Aquest curs 2019-2020 l’ens en gestiona 3.393, de les quals el 90% cobreixen la meitat del cost del servei. Des de finals de març, aquestes ajudes es mantenen a través de les recàrregues quinzenals de les targetes distribuïdes a les famílies mentre les escoles continuen tancades. Des de les àrees d’Educació i Cultura i Serveis Socials Bàsiques de l’ens comarcal proposen aquesta mesura “excepcional” per donar resposta a la “situació difícil” que viuen moltes famílies per la covid-19.

Des del Consell Comarcal del Bages subratllen que les recàrregues de les targetes menjador han permès assegurar l’àpat principal i l’accés a productes de primera necessitat a les famílies més vulnerables. Per això demanen que es continuï fent durant l’estiu.