Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El congrés de la UGT aprova la gestió del secretariat de Camil Ros amb un 73% dels vots

ACN Barcelona.-El 16è congrés de la UGT ha aprovat la gestió del secretariat que ha dirigit Camil Ros amb un 73% dels vots, segons ha informat el mateix sindicat. La […]

Avatar
Agències 16/12/2020

ACN Barcelona.-El 16è congrés de la UGT ha aprovat la gestió del secretariat que ha dirigit Camil Ros amb un 73% dels vots, segons ha informat el mateix sindicat. La votació ha donat per acabat el primer dia d’assemblea que ha de renovar els càrrecs de l’organització pels propers quatre anys. Uns 400 delegats assisteixen al Palau de Congressos de Barcelona per escoltar les intervencions del dirigents sindicals i dels convidats institucionals i per debatre la gestió de primer mandat amb Camil Ros i Matías Carnero com a secretari general i president de la UGT. En total, 288 delegats han votat a favor de l’informe de gestió, 54 s’ha abstingut i només 1 s’ha posicionat en contra.

La gestió del Comitè Nacional i la de la Comissió de Control Econòmic de la UGT també s’han sotmès a votació i han estat aprovades amb el 99,75% i el 89,09% dels vots, respectivament.