Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

El confinament, els contagis de setmana santa, la vacunació i els fons contra la covid

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ es fixa en efectes colaterals del coronavirus: “Más de 200.000 científicos piden que no se use la pandemia en la refriega […]

Avatar
Agències 17/04/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ es fixa en efectes colaterals del coronavirus: “Más de 200.000 científicos piden que no se use la pandemia en la refriega política”. Com a segon titular destaca: “El Gobierno rescata su idea de cobrar peaje en autovías”. ‘El Periódico’ opta per un tema propi com a ítem principal: “Suspens dels alumnes a la universitat per internet”. Al costat, una foto d’un quadre d’Antoni Clavé, de la mostra a la galeria Joan Gaspar: “Art en gran”. ‘El Punt Avui’ aposta per la decisió del Procicat de mantenir el confinament comarcal: “Una setmana més”. Destaca com a segon tema la visita de Pedro Sánchez a Amer: “Hipra preveu tenir la seva vacuna el 2022”.

‘La Razón’, sobre les eleccions madrilenyes: “Moncloa cifra en el 10% las opciones del PSOE de gobernar en Madrid”. Al costat, un tema sobre la pandèmia: “Más de ochenta sociedades científicas piden no retrasar la vacunación”.’Ara’ para atenció a l’evolució de la covid-19: “La Setmana Santa no ha disparat els contagis”. Just a sota, una gran fotografia de l’actor Johnny Depp, estrella convidada del BCN Film Fest: “Johnny Depp elogia la Barcelona del ‘Guernica'”.’ABC’ aprofita una fotografia de la visita de Pedro Sánchez a la farmacèutica Hipra a Amer per obrir la portada amb aquest titular: “La ciencia clama contra el caos de la vacunación”. A dalt, com a segon tema, la fi d’una etapa: “Raúl Castro abandona el liderazgo del Partido Comunista de Cuba”.Dos titulars crítics amb el govern espanyol ocupen la major part de la portada d”El Mundo’. El principal: “Sánchez cede las cárceles al PNV y aplaza la foto por el 4-M”. I el secundari, sota d’una foto de la visita del president de l’executiu estatal a Amer: “Entre la propaganda y la falta de vacunas”.I finalment, ‘La Vanguardia’, que opta per les conseqüències econòmiques de la pandèmia: “Els països del sud demanen a Brussel·les que acceleri l’aprovació del fons”. Una foto de Leo Messi i Iker Muniain serveix d’entrant per a la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla: “Una copa per creure en el futur”.