Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

El Comú de Lleida diu que l’abstenció als pressupostos no és cap “acte hostil” cap als socis de govern

ACN Lleida.-El Comú de Lleida ha assegurat que l’abstenció a la primera votació del pressupost 2021 en el marc de la Comissió Informativa d’Economia no és cap “acte hostil” cap […]

Avatar
Agències 20/11/2020

ACN Lleida.-El Comú de Lleida ha assegurat que l’abstenció a la primera votació del pressupost 2021 en el marc de la Comissió Informativa d’Economia no és cap “acte hostil” cap als socis de govern. Així ho ha assegurat la regidora Elena Ferre, que ha plantejat aquest gest de la formació membre del tripartit municipal juntament amb ERC i JxCat, com una “oportunitat” per seguir amb la “negociació i el diàleg” amb l’objectiu d’assolir un acord durant la setmana que ve, abans de la votació del Ple de pressupostos, previst per divendres 27 de novembre. El Comú reitera que vol uns comptes més “consensuats” per tal que siguin la “millor eina” pel conjunt de la ciutadania.

Després de la Comissió Informativa d’Economia, Ferre s’ha mostrat convençuda que hi haurà “avenços” en els propers dies per complir els compromisos signats entre les tres formacions que ostenten el govern municipal, al ‘Pacte de Sant Joan’. Per això, creu que es podrà presentar un document que permeti rebre el “vistiplau” de l’assemblea del Comú, que qui en definitiva decidirà el posicionament final del grup.La regidora de Participació i Lluita contra la corrupció ha recalcat que mantenen el “compromís i lleialtat” amb un govern del qual es senten “part nuclear”.

Relacionats