Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

El comissari europeu d’Agricultura defensa la qualitat dels productes carnis de l’Estat espanyol

ACN Madrid.-El comissari europeu d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Janusz Wojciechowski, ha defensat la qualitat dels productes carnis de l’Estat espanyol després de la polèmica generada per les declaracions del ministre […]

Agències 14/01/2022

ACN Madrid.-El comissari europeu d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Janusz Wojciechowski, ha defensat la qualitat dels productes carnis de l’Estat espanyol després de la polèmica generada per les declaracions del ministre de Consum, Alberto Garzón, sobre les macro-granges. En roda de premsa aquest divendres després de reunir-se amb el ministre d’Agricultura, Luis Planas, Wojciechowski ha remarcat que “no hi ha cap raó per dir que la carn espanyola és de menys qualitat”. El comissari ha afirmat que compleix “els mateixos estàndards de producció que la resta d’aliments que es produeixen a la Unió Europea”.

Wojciechowski ha apuntat que a la UE està en marxa un debat sobre la mida de les explotacions i ha dit que la PAC pretén incentivar producció “sostenible” sense anar en contra dels productors de carn. En aquest sentit, el comissari ha dit que existeixen els instruments per “incentivar els petits ramaders perquè no hagin de recórrer a pràctiques intensives”.