Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El col·legi major Penyafort de Barcelona registra 60 casos de coronavirus entre els seus residents universitaris

ACN Barcelona.-El col·legi major Penyafort de Barcelona té comptabilitzats 60 casos positius de coronavirus entre els seus residents, fet que ha obligat a confinar 200 estudiants universitaris a les seves […]

Avatar
Agències 11/10/2020

ACN Barcelona.-El col·legi major Penyafort de Barcelona té comptabilitzats 60 casos positius de coronavirus entre els seus residents, fet que ha obligat a confinar 200 estudiants universitaris a les seves habitacions durant deu dies, segons ha avançat aquest diumenge a la nit TV3 i ha pogut confirmar l’ACN. La gran majoria de casos són asimptomàtics i només algun dels estudiants ha presentat algun petit símptoma. Els joves hauran d’estar tancats a les seves habitacions fins el 20 d’octubre ja que la quarantena va començar a comptar des d’aquest dissabte. A banda d’aquests 200 estudiants, 150 més es trobaven fora del complex perquè havien tornat a casa seva a passar el pont i hauran de complir el confinament als seus llocs d’origen.

Aquest matí, el director de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha explicat en una entrevista a RAC1 que el Departament tenia constància de dos brots en dues residències universitàries a Barcelona, tot i que ha evitar concretar quines. Hores més tard, s’ha sabut que una d’elles és el col·legi major Blancafort i es desconeix quina és l’altra.