Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

El Col·legi de Treball Social rebutja l’informe del CTESC sobre integració social i sanitària

ACN Barcelona.-El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) ha rebutjat aquest dijous l’informe sobre integració de l’atenció social i sanitària del Consell de Treball, Econòmic i Social de […]

Avatar
Agències 11/04/2019

ACN Barcelona.-El Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) ha rebutjat aquest dijous l’informe sobre integració de l’atenció social i sanitària del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) i ha apostat per un model que respecti l’expertesa de tots els professionals. El TSCAT ha fet arribar la seva valoració del document al Govern. Al seu parer, la integració de l’atenció social i sanitària “ha de preservar l’especificitat de les intervencions per garantir la qualitat i evitar l’efecte ‘calaix de sastre'”. El col·legi considera que el document del CTESC pot constituir un treball de referència, però creu que la part qualitativa de l’estudi no representa suficientment el col·lectiu del treball social i ignora la tasca específica del treball social sanitari.

Al seu parer, les conclusions i les propostes responen a una visió parcial que podrien tenir un impacte negatiu en el procés de col·laboració iniciat amb l’administració per aconseguir un consens sobre aquesta qüestió. El col·legi defensa l’especificitat del treball social sanitari i posa en valor la seva mirada.