Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

El Col·legi de Metges i Omplim els Magatzem repartiran tauletes als hospitals per afavorir la comunicació dels pacients

ACN Barcelona.-El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), la Fundació Àngel Soler Daniel i Omplim els Magatzems proveiran els hospitals catalans amb més de 400 dispositius mòbils i tauletes per […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Barcelona.-El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), la Fundació Àngel Soler Daniel i Omplim els Magatzems proveiran els hospitals catalans amb més de 400 dispositius mòbils i tauletes per facilitar la comunicació entre les pacients ingressats i les seves famílies. El projecte ha comptat amb les donacions de la cadena Mediamarkt i l’operadora Parlem Telecom, que han proporcionat gairebé 400 dispositius i 400 línies de telèfon i 4G. L’Hospital de Sant Pau ha estat el primer en rebre aquest dispositius aquest divendres al matí. El repartiment a la resta de centres es farà en els propers dies a través de la xarxa de voluntaris d’Omplim els Magatzems.

El projecte comptarà els propers dies amb més donacions gràcies a l’ajuda i la coordinació de Covid Warriors, un equip de voluntaris que ha impulsat diverses iniciatives solidàries, com la de de ‘www.derechoaconectarse.org’ a escala estatal.