Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

El Coliseum es transforma aquest setembre en el ‘Gran Hotel de las Reinas’

ACN Barcelona.-El teatre Coliseum acollirà a partir del 3 de setembre i fins el dia 12 el xou ‘Gran Hotel de las Reinas’, un espectacle drag protagonitzat per les participants […]

Avatar
Agències 02/09/2021

ACN Barcelona.-El teatre Coliseum acollirà a partir del 3 de setembre i fins el dia 12 el xou ‘Gran Hotel de las Reinas’, un espectacle drag protagonitzat per les participants del reality ‘Drag Race España’ (Atresmedia). La producció combina la música en directe, el ball, el cabaret i la “provocació”, amb números clàssics i d’altres més avantguardistes. Les “reines” estan acompanyades per un cos de ball de vuit ‘botons’ i la direcció de Supremme De Luxe i Paca la Piraña, actriu revelació de la sèrie ‘Veneno’. El xou és una producció de la promotora catalana Locamente que s’ha estrenat aquest estiu en una gira pel sud d’Espanya i que seguirà voltant per l’Estat posteriorment. De la seva banda, el format televisiu tindrà una segona temporada aquest curs.

A l’espectacle hi participen les hostes que van participar en la primera temporada del reality emès a la plataforma ATRESplayer. Són la guanyadora del concurs, Carmen Farala, i Arantxa Castilla-La Mancha, Dovima Nurmi, Drag Vulcano, Hugáceo Crujiente, Inti, Killer Queen, Pupi Poisson, Sagittaria i The Macarena. La primera producció teatral protagonitzada per drag queens espanyoles viatjarà després de Barcelona fins a València, Madrid i Vigo.