Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

El COE dona per “validada” la proposta “acordada” pels Jocs d’Hivern tot i l’absència d’Aragó i espera que “s’hi sumi”

ACN Madrid – La reunió que el Comitè Olímpic Espanyol (COE) havia convocat a Madrid per a que els governs espanyol, català i aragonès signessin l’acord tècnic de la candidatura […]

Agències 01/04/2022

ACN Madrid – La reunió que el Comitè Olímpic Espanyol (COE) havia convocat a Madrid per a que els governs espanyol, català i aragonès signessin l’acord tècnic de la candidatura per als Jocs Olímpics d’Hivern del 2030 ha acabat. I ho ha fet amb l’absència de l’executiu de l’Aragó que, tal i com havia anunciat el seu president, Javier Lambán, s’havia despenjat de l’acord. En un breu comunicat, el COE explica que a la trobada s’ha “validat la proposta presentada, debatuda i acordada per la Comissió Tècnica”, donant així per ratificat el projecte del que ara Aragó renega. Sense entrar en més detalls, el COE parla breument de l’absència dels aragonesos. “Esperem i confiem que el Govern d’Aragó s’hi sumi a aquesta proposta”, diu.

Segons el mateix comunicat, a la reunió han assistit el Comitè Olímpic Espanyol, representat pel seu President, Alejandro Blanco; el govern d’Espanya, representat pel Secretari d’Estat per a l’Esport, José Manuel Franco; i el Govern de la Generalitat de Catalunya, representat per la consellera de Presidència, Laura Vilagrà.