Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

El Club Capitol preveu obrir de nou el 26 de setembre, gairebé tres mesos després de la inundació

ACN Barcelona.-El Club Capitol de Barcelona preveu reobrir el proper 26 de setembre, segons han detallat aquest divendres a l’ACN fonts de l’equipament. El teatre es va veure obligat a […]

Agències 09/08/2019

ACN Barcelona.-El Club Capitol de Barcelona preveu reobrir el proper 26 de setembre, segons han detallat aquest divendres a l’ACN fonts de l’equipament. El teatre es va veure obligat a suspendre les funcions el 3 de juliol passat per una inundació a l’Hotel Continental, adjacent a l’emblemàtica sala de La Rambla. Els espectacles amb els quals preveu reprendre la programació són ‘Bona gent’, de Quim Masferrer, i ‘Fortnique’, de Toni Moog a la Sala Pepe Rubianes, a més d”Immortal’ de Bruno Oro i ‘Coitus. La comèdia’, a la Sala 2. Amics de La Rambla Rambla va demanar a finals de juliol a l’Ajuntament i als partits municipals que vetllessin per la continuïtat de l’activitat cultural del Club Capitol.

L’associació va expressar la preocupació per la pèrdua que suposaria el tancament d’un dels establiments culturals més emblemàtics del passeig i el seu possible canvi d’activitat, després que el Grup Balañà informés que la magnitud dels desperfectes feia preveure que la data de reobertura “no seria aviat”.Així mateix, recordaven que el Capitol Cinema va obrir les seves portes l’any 1926 i ràpidament la seva ubicació privilegiada el va convertir en un dels cinemes més populars de Barcelona.Tres mesos després del succés i que el teatre es veiés obligat a traslladar els espectacles ‘Tinder Sorpresa’ i ‘Martita de Graná’ al Teatre Borràs, el Club Capitol recuperarà l’activitat amb normalitat el 26 de setembre.