Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El Circuït Urgellenc de sales de cinema regala entrades als treballadors de la salut per reconèixer la seva tasca

ACN Tàrrega.-El Circuït Urgellenc, empresa que gestiona les històriques sales de cinema d’Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Mollerussa, Tàrrega, Tremp i Vielha, entre moltes altres de Catalunya i Aragó, ha engegat la […]

Avatar
Agències 01/12/2020

ACN Tàrrega.-El Circuït Urgellenc, empresa que gestiona les històriques sales de cinema d’Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Mollerussa, Tàrrega, Tremp i Vielha, entre moltes altres de Catalunya i Aragó, ha engegat la campanya ‘Tenim una sanitat de cine”. L’objectiu és reconèixer la tasca dels treballadors sanitaris i convidar-los, durant tot el mes de desembre, a assistir al cinema de forma gratuïta amb les seves famílies i cercles íntims. D’aquesta manera, el grup vol posar el seu “granet de sorra” en la lluita contra la pandèmia de la covid-19 i ajudar a mantenir un bon nivell de salut i estat d’ànim entre els professionals de la salut que porten mesos lluitant contra el virus.

El gerent del Circuït Urgellenc, Pere Ahumedes, ha assenyalat que davant tot el que està passant s’ha d’estar “eternament agraïts” amb els sanitaris. Per això, ha posat èmfasi en “l’esforç i l’empatia” del sector i ha afegit que amb quest obsequi es fa un reconeixement i un “petit acte de justícia”.La campanya ha començat aquest dimarts amb l’entrega de 2.000 i 3.000 entrades als CAPs de Tàrrega i Mollerussa respectivament i s’allargarà durant tota la setmana, fent arribar moltes més entrades a tots els centres de salut propers als cinemes del Circuït Urgellenc. La campanya es porta a terme amb el finançament de l’Institut de Cinematografia i el Ministeri de Cultura i Esport del govern espanyol.