Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El Circ Raluy Legacy s’implica en la fabricació de mascaretes

ACN Barcelona.-El Circ Raluy Legacy, a través de la iniciativa #RaluyLegacyEnCasa, s’han implicat en la fabricació de mascaretes convertint la seva pista en un improvisat taller durant uns dies. Artistes, […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Barcelona.-El Circ Raluy Legacy, a través de la iniciativa #RaluyLegacyEnCasa, s’han implicat en la fabricació de mascaretes convertint la seva pista en un improvisat taller durant uns dies. Artistes, treballadors i treballadores disponibles del Circ Raluy Legacy s’afanyen en la confecció de mascaretes de tela per a personal sanitari d’hospitals i residències, per a treballadors i treballadores de serveis essencials i per a voluntaris i voluntàries de l’entorn de Reus, ciutat on el circ està confinat des del 12 de març. S’han realitzat ja més de 200 mascaretes que posaran a disposició dels col·lectius més necessitats, amb la intermediació de l’Ajuntament de Reus.

Els artistes del Circ Raluy Legacy, acostumats a cosir i a fer arranjaments als seus enlluernadors vestits, han pres la iniciativa de cosir mascaretes protectores. “En aquests moments la motivació és posar el nostre granet de sorra per evitar el contagi entre professionals, voluntaris i la població de més risc”, han assenyalat la Louisa i la Kerry Raluy, directores del circ.