Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

El cicle Imprescindibles, d’artistes sitgetans, s’integra al Festival Jardins Terramar

ACN Sitges.-El cicle Imprescindibles, organitzat per l’Ajuntament de Sitges per fomentar el talent local, s’integra aquest estiu a la programació del Festival Jardins Terramar. Després d’una primera edició l’any passat […]

Agències 22/06/2021

ACN Sitges.-El cicle Imprescindibles, organitzat per l’Ajuntament de Sitges per fomentar el talent local, s’integra aquest estiu a la programació del Festival Jardins Terramar. Després d’una primera edició l’any passat a l’Hort de Can Falç, ara el cicle fa un salt de qualitat per protagonitzar la programació prèvia als grans concerts del Terramar. Del 29 de juliol al 13 d’agost, 38 artistes repartits en una quinzena d’actuacions pujaran a l’escenari Village. Són sis concerts acústics, cinc espectacles de dansa i vuit sessions de DJ que s’oferiran cada vespre de 20.45 h a 21.30 h. La programació d’Imprescindibles aposta aquest cop per l’art femení, amb la cantant Mane Ferret, la milanesa Cristina Falcinella o la DJ Núria Scarp, entre d’altres.

La programació musical sitgetana la completen Albert Pastor, Betson i el DJ S.Nolla, mentre que l’oferta de dansa la protagonitzen les companyies Silvia Cuesta & Melissa Marín, Sara Colomino & Elena Cester, Dansa Subur Casino Prado, Dansa Endins i el ballarí Roger Bernad Paretas.Tot i que Imprescindibles se centra en propostes d’artistes locals, aquest cop s’obre també al talent del conjunt de la comarca. Així, incorpora les actuacions de la violinista Núria Garcia i la jove cantautora ribetana Expensive Monkey.L’accés a l’Imprescindibles serà lliure per a tothom qui tingui entrades per al Festival Terramar. Si només es vol accedir a la programació de l’escenari Villatge, es podrà comprar uns tiquets específics de 5 euros a través del web de la Regidoria de Cultura de Sitges o a les taquilles del recinte.