Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

El Cheer Up World Festival incorpora competicions de ‘break dance’, ‘parkour’ i ‘cheerleading’

ACN Barcelona – La quarta edició del Cheer Up World Festival, que se celebra a Barcelona del 29 al 31 de juliol, incorporarà competicions de ‘break dance’, ‘parkour’ i ‘cheerleading’, […]

Agències 30/03/2022

ACN Barcelona – La quarta edició del Cheer Up World Festival, que se celebra a Barcelona del 29 al 31 de juliol, incorporarà competicions de ‘break dance’, ‘parkour’ i ‘cheerleading’, segons han anunciat aquest dimecres els organitzadors del certamen internacional. La programació ja incloïa classes mestre, audicions, sessions de treball, festes i actuacions, entre d’altres. Centenars de ballarins i atletes d’arreu del món prendran part de l’esdeveniment, que, a més, oferirà una jornada d’entrada gratuïta en un escenari a la platja de la capital catalana -on es faran les competicions de ‘cheerleading’ i ‘break dance’- i unes instal·lacions de ‘parkour’ obertes al públic amb exhibicions d’atletes estatals.

Els organitzadors subratllen el moment “d’explosió” que viuen ‘cheerleading’ i ‘break dance’. La segona modalitat participarà als pròxims Jocs Olímpics de París del 2024, mentre que la primera ha estat reconeguda com a esport olímpic, pas previ a poder formar part d’uns Jocs.

El Cheer Up World inclou, també, disciplines de dansa com el Hip Hop, el Jazz Funk, el ball contemporani, l’acrobàcia o l’anomenat acroioga.