Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

El CGPJ felicita el jutjat especialitzat en clàusules sòl de Girona per la tasca feta tot i la sobrecàrrega

ACN Girona.-La Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha felicitat el magistrat titular del jutjat número 3 de Girona, especialitzat en clàusules sòl, la lletrada de l’administració […]

Avatar
Agències 20/06/2019

ACN Girona.-La Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha felicitat el magistrat titular del jutjat número 3 de Girona, especialitzat en clàusules sòl, la lletrada de l’administració de justícia i als funcionaris per la seva dedicació durant l’any passat tot i la sobrecàrrega de feina. El jutjat, especialitzat en clàusules abusives, va tenir durant la segona meitat del 2018 una càrrega de feina del 334% i, segons el CGPJ, la dedicació del jutge va ser del 680%. El president del Tribunal Superior de Justícia (TSJC), Jesús Maria Barrientos, ja va admetre el mes passat que el jutjat viu una situació de “col·lapse” per l’allau de recursos que hi entren. Només durant l’any passat va haver d’assumir-ne 2.500 de nous, una dada que, segons Barrientos, suposa el doble del que es considera un volum òptim.

La felicitació s’ha acordat a proposta del servei d’inspecció del CGPJ. La inspecció va concloure que la bona situació del jutjat, es deu a “l’esforç del magistrat i de la lletrada titular, així com a la col·laboració de tota la plantilla, malgrat que no es exigible un nivell com aquest de dedicació de manera continuada”.