Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

El certificat covid, la vacuna pediàtrica i els comptes públics de Sánchez

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ obre portada amb l’estratègia contra la pandèmia: “La UE exigirá la tercera dosis para retener el pasaporte covid”. Al costat: “Solo […]

Avatar
Agències 25/11/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ obre portada amb l’estratègia contra la pandèmia: “La UE exigirá la tercera dosis para retener el pasaporte covid”. Al costat: “Solo Andalucía y Madrid tienen bloqueados sus Presupuestos”. ‘El Periódico’ dedica el primer titular als serveis ocupacionals: “Una agència estatal gestionarà l’oferta de feina pública i privada”. A sota, els artistes Adam Driver i Lady Gaga en un fotograma de la seva última pel·lícula: “Gucci, un passeig pel luxe i la tragèdia”. ‘El Punt Avui’ destaca la nova mesura de les restriccions per frenar la pandèmia: “Certificat Covid”. La foto de portada mostra una màquina llevaneus preparant pistes d’esquí: “Nevada per estrenar la temporada”.

‘La Vanguardia’ obre amb novetats destacades en la lluita contra la pandèmia: “Espanya podrà vacunar els nens de 5 a 11 anys a mitjans de desembre”. A sobre, amb foto a cinc columnes, el retorn d’un monument de fama mundial, l’Avinguda de les Esfinxs de Luxor: “Egipte: torna l’espectacle”.’La Razón’ encapçala la primera pàgina amb les disputes internes del PP: “Casado y Ayuso no compartirán la cena de Navidad del PP de Madrid”. Al costat: “Escrivá penaliza a los jubilados anticipados con carreras largas”.’Ara’ també situa com a tema de portada novetats en el pla de vaccinació contra la covid: “Europa autoritza vacunar els nens a partir de 5 anys”. La foto de portada és per a una celebració pròpia, amb foto a quatre columnes: “Nit d’aniversari i premis”.’ABC’ analitza la lletra petita dels pactes per als Pressupostos Generals de l’Estat, amb foto del diputat d’ERC Gabriel Rufián saludant el cap de l’executiu estatal després de l’aprovació dels comptes públics: “El nacionalismo cobra 400 millones extra a Sánchez para apuntalar la legislatura”. A sota, problemes per a la fiscal general de l’Estat: “La instrucció de caso Stampa se quiso dilatar de forma sibilina y torticera”.I ‘El Mundo’, també sobre els comptes públics de l’Estat: “Sánchez ata la legislaura con unas cuentas a medida del nacionalismo”. A sota, uns altres comptes públics, els de Joan Carles de Borbó: “La Fiscalía ve “voluntarias” y “espontáneas” las dos regularizaciones fiscales del Emérito”.