Dimarts, 19 de gener de 2021 - Edició 907
La República

El cementiri de Lleida tanca temporalment les visites per la neu i el gel i només s’obrirà per a enterraments

ACN Lleida.-El recinte del cementiri de Lleida romandrà tancat a les visites durant els pròxims dies i fins a nou avís, a conseqüència de l’acumulació de neu i gel que […]

Avatar
Agències 11/01/2021

ACN Lleida.-El recinte del cementiri de Lleida romandrà tancat a les visites durant els pròxims dies i fins a nou avís, a conseqüència de l’acumulació de neu i gel que encara hi ha al seu interior, i només s’obrirà per a enterraments. La Paeria vol evitar així el perill de possibles caigudes per relliscades de les persones que hi accedeixen. L’Ajuntament de Lleida manté activat el Pla d’Emergències de Gelades i Nevades de Lleida (PEGENELL) per les temperatures negatives que preveu el Servei Meteorològic de Catalunya per a aquesta matinada i primera hora del matí de demà dimarts i es demana evitar desplaçaments innecessaris.

Des de la Paeria continua activat l’operatiu especial que estableix el Pla de Gelades i Nevades de Lleida (PENEGELL) i també el protocol de Vialitat i Trànsit per vetllar pel bon estat de carrers, vies, passarel·les i carreteres de l’entorn urbà perquè siguin transitables. Mentre duri l’onada de fred i les gelades, les brigades municipals i els diferents equips (Ilnet, Jardineria, Protecció Civil, Brigada d’Acció Immediata) estendran fundents per la ciutat per evitar la formació de plaques de gel i minimitzar riscos d’accidents de trànsit i de caigudes de vianants. L’Ajuntament de Lleida destaca que la tasca feta durant tot el cap de setmana, amb la neteja i estesa de fundents, fa que la ciutat afronti les possibles gelades amb els carrers nets i que la situació del pla de vialitat hivernal hagi passat de nivell 3 a 2, tot i que es manté activat.Pel que fa al Pla Iglú d’atenció a les persones sense sostre, aquest continua amb un horari d’obertura ampliat de 24h al pavelló 4 dels Camps Elisis i també el servei d’àpats, que ofereixen voluntaris de Protecció Civil.

Relacionats