Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

El CCIB, centre logístic per repartir material de protecció contra el coronavirus a residències

ACN Barcelona.-El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) s’ha convertit en un centre logístic des d’on distribuir material de protecció a les residències i centres assistencials de Catalunya davant […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Barcelona.-El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) s’ha convertit en un centre logístic des d’on distribuir material de protecció a les residències i centres assistencials de Catalunya davant l’emergència sanitària pel coronavirus. Aquest recinte congressual, de 2.000 metres quadrats situat al Fòrum, l’utilitza ara el departament de Treball, Afers Socials i Família per distribuir dues compres de material procedents de la Xina en la lluita contra la covid-19. Una comanda, procedent de Hong Kong, va arribar dissabte a l’aeroport del Prat amb milers d’unitats de mascaretes, guants, bates i ulleres de protecció, i una segona va arribar dilluns.

El Departament mantindrà el dispositiu logístic al CCIB per seguir gestionant les peticions dels centres d’arreu del país.Des del CCIB treballen una seixantena de voluntaris, entre els quals un grup de treballadors del centre, preparant kits de protecció. El CCIB també ha fet entrega de 350 quilis de menjar a diferents entitats socials de la ciutat amb les quals col·labora habitualment. Es tracta de material que el departament intern de restauració tenia al magatzem, a les cuines i cambres dins el recinte, amb aliments com fruites, verdures, snacks o llet.