Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El Cavatast celebrarà la 23a edició apostant per la gastronomia d’alta qualitat

ACN Sant Sadurní d’Anoia.-El Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia, la fira que uneix gran part dels productors de cava del país, arriba aquest any a la 23a edició apostant per […]

Avatar
Agències 26/09/2019

ACN Sant Sadurní d’Anoia.-El Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia, la fira que uneix gran part dels productors de cava del país, arriba aquest any a la 23a edició apostant per incloure la gastronomia d’alta qualitat als expositors de restauració. Així ho han assegurat els seus organitzadors. Enguany, la mostra acollirà trenta cinc expositors, vint-i-sis que oferiran tastos de cava i vuit de gastronomia. Una de les absències destacades d’aquesta edició és Codorniu. La mostra se celebrarà del 4 al 6 d’octubre i la inauguració estarà encapçalada per la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà. Aquesta nova edició del Cavatast consolida la seva aposta pels tastos i maridatges dels cellers participants que s’organitzen al Celler de la Fassina, ja que és una de les propostes que genera més acceptació entre el públic assistent.

L’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Josep Maria Ribas, ha afirmat que la fira “està pensada per atraure i incloure públic de totes les edats, ja que es podrà gaudir de maridatges musicals, un escape room, un tast al campanar de l’església o un tastet de la Festa de la Fil•loxera”. Els organitzadors del Cavatast han treballat per la logística i facilitar l’estada als assistents. Per això, per evitar les cues que es formaven en edicions anteriors, aquest any hi haurà un únic tiquet que servirà per les consumicions de cava i els tastos gastronòmics.