Dissabte, 16 d'octubre de 2021 - Edició 1178
La República

El catedràtic Javier Lafuente Sancho, únic aspirant a les eleccions al rectorat de la UAB

ACN Cerdanyola del Vallès.-El catedràtic d’Enginyeria Química Francisco Javier Lafuente Sancho és l’únic candidat que s’ha presentat a les eleccions al rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Durant […]

Avatar
Agències 16/10/2020

ACN Cerdanyola del Vallès.-El catedràtic d’Enginyeria Química Francisco Javier Lafuente Sancho és l’únic candidat que s’ha presentat a les eleccions al rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Durant aquest cap de setmana està previst el període d’al·legacions i, si no hi ha cap impugnació, dilluns quedarà proclamada oficialment la candidatura de Lafuente Sancho per rellevar Margarita Arboix al capdavant de la institució. Les eleccions al rectorat de l’Autònoma s’havien de celebrar al maig però es van posposar degut a l’estat d’alarma. Ara se celebraran per primer cop amb format telemàtic i es podrà votar des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. Començaran el 27 d’octubre a les 10 h i s’allargaran fins les 16 h del dia 28.

Prèviament, a partir del 19 d’octubre està prevista la presentació dels programes electorals i l’inici de la campanya. Segons el calendari electoral, un cop celebrats els comicis, la proclamació dels resultats provisionals serà el 28 d’octubre mentre que es consideraran definitius a partir del dia 30. Si s’hagués donat la situació de més de dues candidatures, estava prevista una segona volta els dies 2 i 3 de novembre.