Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

El Casal dels Infants busca 400 persones voluntàries per les activitats de lleure educatiu que oferirà a l’estiu

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Casal dels Infants ha fet aquest dilluns una crida per sumar 400 persones voluntàries al seu equip durant les activitats de lleure educatiu que oferirà a l’estiu a 1.500 infants i joves en risc d’exclusió social. Tindran lloc del 26 de juny al 25 d’agost, en barris de Barcelona, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i Salt, i també es faran estades de campaments, colònies i camps de treball en altres municipis de Catalunya. Concretament, l’associació necessita sumar 217 persones al barri del Raval de Barcelona; 62 a Llefià i Sant Roc (Badalona); 55 a Santa Rosa, el Raval i Fondo (Santa Coloma de Gramenet); 38 a la Mina i el Besòs (Sant Adrià de Besòs) i 28 al municipi de Salt.

Les activitats permeten als participants trencar amb la rutina, gaudir de propostes de lleure que no tenen a l’abast durant les vacances, reforçar el que han après a l’escola i descobrir nous indrets i experiències més enllà de l’entorn urbà del seu barri, en contacte amb la natura. També tenen l’oportunitat de conviure amb els companys, reforçar la seva autonomia i enfortir valors i competències.

Publicitat

El Casal recorda que per fer voluntariat és necessari ser major de 16 anys i tenir “motivació, energia i compromís”. La vinculació mínima és d’una o dues setmanes, en funció de l’activitat. Les persones interessades poden demanar més informació contactant amb l’entitat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió