Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

El CAP de Can Gibert del Pla de Girona vacunarà sense cita cada dijous a la tarda durant tot el juliol

ACN Girona.-El CAP de Can Gibert del Pla de Girona farà maratons de vacunació sense cita prèvia tots els dijous a la tarda del mes de juliol per als usuaris […]

Avatar
Agències 30/06/2021

ACN Girona.-El CAP de Can Gibert del Pla de Girona farà maratons de vacunació sense cita prèvia tots els dijous a la tarda del mes de juliol per als usuaris d’aquest centre. La majoria d’ells viuen al mateix barri de Can Gibert, a Santa Eugènia o bé a Sant Narcís. Aquesta acció arriba després que el 18 de juny es fes una prova pilot en aquest mateix centre i es van administrar 110 vacunes a persones que no havien demanat hora. Per participar-hi cal que els usuaris del CAP de Can Gibert no hagin demanat hora per vacunar-se en cap altre punt i no haver passat la covid-19 en els últims sis mesos. L’objectiu d’aquesta campanya és augmentar el nombre de vacunats, ja que el CAP de Can Gibert és el que té un percentatge més baix de tota la ciutat.

L’horari per participar en aquesta marató de vacunació serà entre les cinc de la tarda i dos quarts de vuit del vespre. Caldrà que les persones que hi vagin portin la targeta sanitària o algun document acreditatiu de la seva identitat. Per agilitzar l’increment de cobertura vacunal, els usuaris que vagin els dijous a la tarda al CAP de Can Gibert rebran el vaccí de Janssen, que és d’una sola dosi.Actualment hi ha un 62,43% dels usuaris del CAP de 30 anys o més que han rebut la primera dosi i un 37,75% ja tenen la pauta completa. Per contra, l’ABS més avançada a Girona és la de Montilivi amb un 44,93% de les persones amb pauta completa i el 79,98% ja han rebut la primera dosi. A Taialà, un 44,72% de les persones ja tenen la immunitat i un 73,01% compten amb la primera vacuna. Santa Clara té el 43% de la població de referència amb la pauta completada i el 67,59% amb la primera dosis.