Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

El càmping Trillas de Tarragona obrirà una zona exclusiva per a clients amb PCR negatiu

ACN Tarragona.-El càmping Trillas Platja Tamarit de Tarragona obrirà una zona exclusiva per a clients que hagin donat negatiu a les proves PCR de coronavirus. La intenció és posar-la en […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN Tarragona.-El càmping Trillas Platja Tamarit de Tarragona obrirà una zona exclusiva per a clients que hagin donat negatiu a les proves PCR de coronavirus. La intenció és posar-la en marxa la segona quinzena de juliol i seria la primera d’aquestes característiques a Europa, segons ha explicat l’establiment en un comunicat. Per accedir-hi, els visitants s’hauran de sotmetre al test del coronavirus i a un qüestionari mèdic. El resultat de les proves es coneixeran en sis hores, enlloc de les 48 habituals, i durant el període d’espera els clients han de seguir les mesures sanitàries establertes. El càmping subvencionarà una part de les proves mèdiques i del seguiment posterior durant l’estada, que tindran un cost aproximat per al client d’uns 100 euros.

D’aquesta manera, l’establiment permet “potenciar l’essència de les relacions humanes sense màscares ni por d’apropar-se a altres persones”. L’espai es denominarà ‘Trillas Paradise’ i s’ha inspirat en el model de Corea del Sud per generar espais segurs. La zona tindrà àrea esportiva, piscina, restaurant i animació, entre altres. El qüestionari mèdic l’han desenvolupat experts de la Fundació per a la Lluita contra la Sida (FLSIDA).”Si la ciència i la tecnologia ens ho permeten, la nostra obligació és utilitzar la imaginació per innovar i ser capaços de fer gaudir al màxim els nostres clients al càmping, que ja és un entorn ‘antivirus’ pel sol, la platja, l’oxigen i la natura”, ha exposa el director, Roger Trillas.Els usuaris, sota la seva responsabilitat, accepten que ‘Trillas Paradise’ no pot garantir la total absència de contagis. Els clients que donin positiu en les proves hauran d’abandonar el càmping. En qualsevol cas, l’establiment estarà obligat a informar dels resultats a l’autoritat sanitària.