Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

El bufet britànic DWF compra la catalana Rousaud Costas Duran (RCD)

ACN Barcelona.-El bufet britànic DWF ha comprat la firma catalana Rousaud Costas Duran (RCD), segons ha informat l’empresa en un comunicat. L’operació s’ha tancat per 42,5 milions de lliures, uns […]

Avatar
Agències 11/12/2019

ACN Barcelona.-El bufet britànic DWF ha comprat la firma catalana Rousaud Costas Duran (RCD), segons ha informat l’empresa en un comunicat. L’operació s’ha tancat per 42,5 milions de lliures, uns 50,5 milions d’euros. Amb aquesta compra, DWF consolida la seva presència a l’Estat espanyol, i operarà amb les oficines de RCD a Barcelona, Madrid i València. Els beneficis de la firma catalana d’advocats al tancament de l’any passat amb uns ingressos de 35,7 milions d’euros. Com a part de la transacció, el grup DWF assumirà 5,6 milions de deute net de la firma RCD. Els advocats d’RCD són una firma especialitzada en corporacions, fiscalitat, assegurances, serveis financers, immobiliari i energia.

“Estem molt emocionats d’unir-nos a DWF. Representa un altre gran pas en el nostre desenvolupament, que vam començar fa 16 anys amb un compromís per a la innovació i l’emprenedoria”, ha dit el co-director d’RCD, Ignasi Costas.