Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

El brot de la residència de Solsona ja afecta tres quartes parts dels usuaris

ACN Solsona.-El brot a la residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona segueix a l’alça i ja afecta el 73% dels usuaris. Segons fonts del centre, en les darreres hores […]

Avatar
Agències 08/01/2021

ACN Solsona.-El brot a la residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona segueix a l’alça i ja afecta el 73% dels usuaris. Segons fonts del centre, en les darreres hores s’han detectat sis nous positius entre els usuaris, amb la qual cosa el total de residents contagiats ascendeix a 63. Aquest divendres, de forma conjunta amb Bombers de la Generalitat, s’estan reestructurant les zones i desinfectant les instal·lacions. En paral·lel s’ha fet un cribratge a tot el personal. De moment, són 18 els professionals contagiats les últimes setmanes, pel que s’ha reorganitzat el personal i incorporat de nous professionals.

Des del comitè de seguiment del brot estan estudiant l’oferiment del Gremi d’Hostaleria del Solsonès que els hi ha ofert places d’allotjament dels seus establiments associats en cas que facin falta llits per atendre els usuaris.