Dimarts, 20 d'abril de 2021 - Edició 999
La República

El BOPC publica el cessament de Ridao com a lletrat major del Parlament

ACN Barcelona.-El Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC) ha publicat aquest dimarts el cessament de Joan Ridao com a lletrat major de la cambra. Ridao va demanar una excedència […]

Avatar
Agències 06/04/2021

ACN Barcelona.-El Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC) ha publicat aquest dimarts el cessament de Joan Ridao com a lletrat major de la cambra. Ridao va demanar una excedència voluntària per incompatibilitat per tal de poder-se dedicar a la docència universitària, ja que ha estat nomenat professor agregat permanent de la Universitat de Barcelona (UB). El Parlament li ha agraït els serveis prestats i n’ha destacat “la vàlua i la professionalitat acreditades”.

La intenció de Ridao era no deixar el càrrec al Parlament fins que es constituís la nova legislatura i la Mesa prengués possessió, com va passar el 12 de març. Va ser proposat com a lletrat major el 2018 per l’aleshores president del Parlament Roger Torrent en substitució d’Antoni Bayona. Ridao havia opositat i era lletrat de la cambra des del 2016. Anteriorment, havia estat membre del Consell de Garanties Estatutàries i havia desenvolupat trajectòria acadèmica i docent a la universitat. També havia estat diputat d’ERC al Congrés dels Diputats i secretari general del partit durant l’etapa de lideratge de Joan Puigcercós.