Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El Bo.Tic rep la segona estrella després d’onze anys “treballant com formiguetes”

ACN Corçà.-El restaurant Bo.Tic de Corçà (Baix Empordà) ha rebut la segona estrella Michelin onze anys després de rebre la primera. El seu xef, Albert Sastregener, ha assegurat que durant […]

Avatar
Agències 15/12/2020

ACN Corçà.-El restaurant Bo.Tic de Corçà (Baix Empordà) ha rebut la segona estrella Michelin onze anys després de rebre la primera. El seu xef, Albert Sastregener, ha assegurat que durant tot aquest temps han estat “treballant com formiguetes” amb l’únic objectiu de “millorar cada dia”. El restaurant ha estat tancat des de l’inici de les restriccions de la Generalitat a causa de la segona onada. Aquest dimecres 16 reobriran les portes, tal com ja van anunciar fa dues setmanes. Abans de la gala de la Guia Michelin, ja tenien els primers dies “força ocupats”, però quan van anunciar que els donaven la segona estrella aquest dilluns, l’allau de reserves va provocar la caiguda del servidor i va estar un temps fora de servei.