Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El biòleg ampostí Jesús Gómez, nou director territorial d’Agricultura a les Terres de l’Ebre

ACN Amposta.-El biòleg ampostí Jesús Gómez ha estat nomenat nou director dels serveis territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a les Terres de l’Ebre. Relleva en el càrrec […]

Avatar
Agències 01/07/2020

ACN Amposta.-El biòleg ampostí Jesús Gómez ha estat nomenat nou director dels serveis territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a les Terres de l’Ebre. Relleva en el càrrec a Ferran Grau, que l’ocupava des de l’any 2016 i justament s’acaba de jubilar. Nascut a Amposta (Montsià) l’any 1969, Gómez és llicenciat en Ciències Biològiques a la UB i disposa d’un màster d’auditoria ambiental de la UPC. Des de l’any 2006, ocupa el càrrec de responsable de Pesca als mateixos serveis territorials del Departament d’Agricultura a les Terres de l’Ebre. També ha impartit cursos de formació de l’INEM en aqüicultura a persones a l’atur i a l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya per obtenir els títols de patró d’embarcació.

Anteriorment, el nou director territorial d’Agricultura també va treballar en diverses empreses del sector de la pesca i l’aqüicultura portant projectes relacionats amb la perca, els esturions i la producció de caviar.