Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El BEI concedeix un préstec de 50 milions d’euros a la farmacèutica Ferrer per fer investigació a Barcelona

ACN Brussel·les.-El Banc Europeu d’Inversions ha concedit un préstec de 50 milions d’euros a la farmacèutica Ferrer per fer activitats d’investigació als laboratoris de Barcelona. “La inversió reforçarà la posició […]

Avatar
Agències 14/12/2020

ACN Brussel·les.-El Banc Europeu d’Inversions ha concedit un préstec de 50 milions d’euros a la farmacèutica Ferrer per fer activitats d’investigació als laboratoris de Barcelona. “La inversió reforçarà la posició de la companyia en el seu sector, a través del desenvolupament de la seva cartera de productes i serveis pioners en tractaments relacionats amb el sistema cardiovascular, el sistema nerviós central i l’alleujament de dolor”, afirma el BEI en un comunicat aquest dilluns. És el tercer préstec que rep la companyia catalana i durarà fins al 2024. “Estem molt orgullosos de recolzar l’estratègia de recerca, desenvolupament i investigació de Ferrer”, ha assegurat el vicepresident del BEI, Ricardo Mourinho Félix.

Per la seva banda, el conseller delegat de Ferrer, Mario Rovirosa, ha defensat que els fons del BEI permetran avançar la investigació en el tractament de malalties vasculars i degeneratives.