Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

El B&B Hotel Barcelona Granollers es convertirà en un hospital de campanya per atendre pacients lleus amb coronavirus

ACN Granollers.-El B&B Hotel Barcelona Granollers es convertirà en un hospital de campanya per donar suport a l’Hospital de Granollers davant la pandèmia del coronavirus. Els responsables de l’equipament han […]

Avatar
Agències 27/03/2020

ACN Granollers.-El B&B Hotel Barcelona Granollers es convertirà en un hospital de campanya per donar suport a l’Hospital de Granollers davant la pandèmia del coronavirus. Els responsables de l’equipament han confirmat a l’ACN que ja s’ha signat l’acord que permet al centre sanitari fer ús d’aquestes instal·lacions. L’hotel disposa de 96 habitacions i 137 llits i acollirà persones afectades per la malaltia que rebin l’alta però no puguin estar a casa, ja sigui perquè estan soles o perquè han d’estar aïllades de la seva família. La cadena B&B ha posat a disposició de les autoritats sanitàries espanyoles tots els seus hotels. Aquesta col·laboració ja s’ha començat a dur a terme en dos dels hotels que la cadena té a la comunitat de Madrid.

Segons han explicat a l’ACN els responsables de l’establiment granollerí, “ja s’està preparant l’equipament” per començar a rebre malalts per coronavirus.Amb tot, han indicat que serà el departament de Salut qui determinarà quan es començaran a traslladar els primer pacients.