Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

El Barnasants torna amb quatre concerts d’El Niño de la Hipoteca aquest mes de juny al Casinet d’Hostafrancs

ACN Barcelona.-El Barnasants tornarà amb quatre concerts d’El Niño de la Hipoteca aquest mes de juny al Casinet d’Hostafrancs, un espai on el festival té intenció de programar altres actuacions […]

Avatar
Agències 28/05/2020

ACN Barcelona.-El Barnasants tornarà amb quatre concerts d’El Niño de la Hipoteca aquest mes de juny al Casinet d’Hostafrancs, un espai on el festival té intenció de programar altres actuacions suspeses de l’edició d’enguany. Les actuacions del cantautor barceloní al festival es van posposar en dues ocasions arran del coronavirus, la darrera d’elles del 29 al 31 de maig. Els concerts es realitzaran finalment el dijous 18 de juny, divendres 19 de juny, dissabte 20 de juny i diumenge 21 de juny, al Casinet d’Hostafrancs. A l’octubre El Niño de la Hipoteca publicarà nou àlbum del qual n’avançarà algun tema inèdit.

Guiu Cortés torna al Barnasants amb les cançons que el van fer destacar com a cantautor i altres de recents a guitarra i veu. El cantautor oferirà un concert en format íntim per mostrar la cançó lúdica-anàrquica, com ha explicat el festival. A l’octubre llançarà nou àlbum del què n’avançarà algun tema inèdit. El preu de l’entrada serà de 15 euros i només es vendran, a partir del 2 de juny, de manera anticipada a través de la web del festival.