Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

El Barcelona Startup Congress tanca la segona edició amb més de 2.500 assistents

ACN Barcelona.-El Barcelona Startup Congress ha tancat la segona edició amb l’assistència de 2.500 persones, sis vegades més que l’any passat. L’edició d’aquest 2021ha portat per títol ‘Emprenedoria i innovació […]

Avatar
Agències 25/03/2021

ACN Barcelona.-El Barcelona Startup Congress ha tancat la segona edició amb l’assistència de 2.500 persones, sis vegades més que l’any passat. L’edició d’aquest 2021ha portat per títol ‘Emprenedoria i innovació en temps de pandèmia’ i ha comptat amb la participació de 70 ponents, 20 taules i 17 hores de contingut. Entre les diferents temàtiques han destacat el futur del ‘real estate’, la gastronomia, la indústria cultural, les noves formes de comunicació o la inversió en startups. Entre els ponents, hi ha hagut el CEO de Merlin Properties, Ismael Clemente, el cuiner José Andrés; la CEO de Savills Aguirre-Newman, Anna Gener i el CEO de Filmin, Juan Carlos Tous.

“Per a Barcelona, és altament positiu que figures reconegudes i de talla internacional donin visibilitat al valor de la ciutat com un dels hubs d’innovació més potents a Europa i en la resta del món”, han explicat els directors del BSC, Raimon Recoder i David Peris-Mencheta.