Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

El Barcelona New Economy Week es farà a l’Estació de França, Casa Seat i el Movistar Centre

ACN Barcelona.-El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha escollit l’Estació de França, la Casa Seat i el Movistar Centre per a la celebració de la part física […]

Avatar
Agències 10/09/2020

ACN Barcelona.-El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha escollit l’Estació de França, la Casa Seat i el Movistar Centre per a la celebració de la part física del Barcelona New Economy Week (BNEW). L’esdeveniment, dirigit a empreses, tindrà un format híbrid i se celebrarà entre el 6 i el 9 d’octubre amb l’objectiu de “reactivar” l’economia. D’aquesta manera, el CZFB vol “ajudar” a posicionar Barcelona com un “agent clau” de la nova economia i donar visibilitat al potencial de la ciutat en matèria d’emprenedoria i indústria 4.0. L’esdeveniment ha de permetre els participants analitzar els reptes i les oportunitats de l’etapa post-covid, així com desenvolupar-se, ampliar coneixements, resoldre dubtes i escoltar opinions d’experts.

Aquesta setmana han tingut lloc les signatures dels acords amb Adif i Seat per a la celebració de l’esdeveniment a les seves instal·lacions. L’Estació de França serà l’escenari del BNEW Logistics, el BNEW Ecommerce i el BNEW Real Estate. Així mateix, acollirà totes les ‘Inspirational Talks’, intervencions comunes per a tots els sectors i dirigides principalment a directius i equips de direcció d’empreses per aconseguir el màxim rendiment. Casa Seat serà l’espai acollit per dur a terme el BNEW Economic Zones i el Movistar Centre albergarà tots els continguts del BNEW Digital Industry. El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, ha destacat la “importància de la col·laboració amb empreses tan rellevants per a l’economia i la imatge del país amb el BNEW”.Dimarts passat, Casa Seat va escenificar l’acord perquè ssigui una de les seus de l’esdeveniment amb un pacte entre Pere Navarro, la directora general del CZFB, Blanca Sorigué; el director de Seat Mó –la nova marca de mobilitat urbana de la companyia-, Lucas Casanovas, i el director de Casa Seat, Gabriele Palma. Aquest dimecres, Navarro es va reunir amb la presidenta d’Adif, Isabel Pardo de Vera, a la seu del CZFB per rubricar la signatura del conveni que farà possible que l’Estació de França aculli el BNEW Logistics, BNEW Real Estate i BNEW Ecommerce. Cada sector d’activitat presentat a la fira comptarà amb un programa de debats en el qual participaran més de 300 ponents repartits en 120 sessions. Totes les activitats es duran a terme de forma presencial en els tres escenaris escollits i s’emetran en línia als més de 10.000 assistents que es preveu que tingui l’establiment.