Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

El 97% dels alumnes de la UManresa que van acabar el 2018 estan treballant

ACN Manresa.-El percentatge d’ocupació de les persones que es van graduar al campus Manresa de la UVic-UCC durant el curs 2017-2018 supera el 96,8% en totes les titulacions. Segons l’enquesta […]

Avatar
Agències 24/11/2021

ACN Manresa.-El percentatge d’ocupació de les persones que es van graduar al campus Manresa de la UVic-UCC durant el curs 2017-2018 supera el 96,8% en totes les titulacions. Segons l’enquesta d’ocupabilitat elaborada per la UManresa, el 100% dels titulats en Educació Infantil, Logopèdia, Gestió d’Empreses (ADE), Infermeria i Podologia d’aquesta promoció estan treballant tres anys després de graduar-se, un índex que és del 97,9% en el cas de les persones graduades en Fisioteràpia. En l’enquesta hi han participat el 64% dels alumnes de la promoció.

Segons l’enquesta d’inserció laboral, la gran majoria de les persones van trigar menys d’un any a trobar feina. Destaquen les persones graduades en Infermeria i Gestió d’Empreses, que afirmen que en van trobar abans d’acabar la carrera. En el cas d’Infermeria representen el 73% del total de l’alumnat i en el de Gestió d’Empreses, el 50%.L’estudi d’inserció laboral també ha analitzat el règim de contractació. En aquest sentit, les persones titulades en Gestió d’Empreses i en Infermeria són les que tenen un percentatge més elevat de contractació indefinida, amb un 62,5% i un 46,9%, respectivament. En el cas de la Podologia, bona part de les persones enquestades estan ocupades en règim d’autònoms.