Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

El 95% de les empreses de gran consum afirma que mantindrà les mesures laborals adoptades durant el confinament

ACN Barcelona.-El 95% de les empreses de gran consum afirma que mantindrà les mesures laborals adoptades durant el confinament, segons un estudi de la firma Aecoc. Protocols d’higiene i seguretat, […]

Avatar
Agències 14/07/2020

ACN Barcelona.-El 95% de les empreses de gran consum afirma que mantindrà les mesures laborals adoptades durant el confinament, segons un estudi de la firma Aecoc. Protocols d’higiene i seguretat, teletreball i mesures de distanciament social són algunes de les esmentades, però també la digitalització, la segmentació de les plantilles o les estratègies de suport emocional, com a claus de la gestió de l’anomenada nova normalitat. El 51,3% de les empreses considera, precisament, que garantir el benestar físic i emocional de les persones ha estat el gran desafiament que han hagut d’afrontar els departaments de Recursos Humans des de l’inici de la crisi.

L’informe també revela que el 95% de les empreses ha creat un pla de desescalada de cara a la tornada a la normalitat dels equips, que inclou la reincorporació per torns, la flexibilització dels horaris i la convivència amb el teletreball, les mesures higièniques i de distanciament a les oficines i les estratègies de conciliació familiar.El 50% de les companyies apunta que aquesta conciliació familiar, al costat de la flexibilitat, és la dificultat principal per a la gestió dels Recursos Humans en la tornada a la normalitat.