Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El 46,7% valora negativament la gestió del PSOE però un 43,8% creu que un govern del PP seria pitjor

ACN Barcelona.-El 46,7% dels enquestats considera que la gestió el govern del PSOE ha estat dolenta o molt dolenta, segons l’últim baròmetre del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS). Un 36,1% la […]

Avatar
Agències 26/09/2019

ACN Barcelona.-El 46,7% dels enquestats considera que la gestió el govern del PSOE ha estat dolenta o molt dolenta, segons l’últim baròmetre del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS). Un 36,1% la considera regular mentre que el 12,2% dels enquestats la valoren com a bona o molt bona. Tot i així el 43,8% considera que el PP governaria pitjor que el PSOE. El 35,3% creu que ho faria igual mentre que només el 12,2% dels enquestats opinen que un govern dels populars ho faria millor. Pel que fa als principals problemes dels espanyols, l’atur es manté com a número u seguit dels partits i la política, i la independència de Catalunya se situa en tretzena posició.

A la pregunta concreta de qui preferiria que fos el president del govern espanyol, la majoria (32,4%) opta pel líder del PSOE, Pedro Sánchez. En segon lloc de situa el secretari general d’Unides Podem, Pablo Casado, amb un 9,9% seguit de molt a prop de Pablo Casado. L’enquesta del CIS també pregunta pel debat d’investidura fallit del juliol i la majoria dels enquestats, el 27,7%, creu que Pedro Sánchez va ser el líder polític que va fer més esforços per arribar a un acord d’investidura. L’enquesta que s’ha fet pública avui dijous es va realitzar durant la primera quinzena de setembre.