Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El 38è Festival Ésdansa tanca amb un 90% d’ocupació una edició marcada per la covid-19

ACN Barcelona.-El 38è Festival Ésdansa ha tancat amb un 90% d’ocupació, després de diverses adaptacions organitzatives i artístiques per la covid-19. La direcció del festival, encapçalada per Núria Feixas, ha […]

Avatar
Agències 24/08/2020

ACN Barcelona.-El 38è Festival Ésdansa ha tancat amb un 90% d’ocupació, després de diverses adaptacions organitzatives i artístiques per la covid-19. La direcció del festival, encapçalada per Núria Feixas, ha remarcat que està molt satisfeta per la bona rebuda per part del públic i també de la reacció positiva dels artistes programats. A banda, ha valorat la implicació dels més de 200 voluntaris del festival. Ha posat el punt i final a la cita la Festa al Parc, una passejada popular al so de la música i la dansa d’arrel tradicional a mans de Marboleny escola, Marboleny jove i Cos de dansa pel Parc de Pedra Tosca, entitat organitzadora del festival. A més, l’organització ha informat que la pròxima edició tindrà lloc a Les Preses del 23 al 29 d’agost.

Sobre aquesta pròxima edició, Feixas ha precisat que tot i que no es pot afirmar amb rotunditat com serà, “es continua treballant per ser presents i referents en el panorama dels festivals d’arrel tradicional”, i construir una nova edició apostant per les línies del festival. Entre elles, l’arrel tradicional i una mirada més enllà de Catalunya, el vincle entre dansa i paisatge, la creació, la divulgació, la participació i la formació.