Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

El 30% dels joves de l’Estat no té estudis superiors, el doble de la mitjana de l’OCDE

ACN Brussel·les.-El 30% dels joves d’entre 25 i 34 anys de l’Estat no té estudis postobligatoris, una xifra que és el doble de la mitjana de l’Organització per a la […]

Agències 08/09/2020

ACN Brussel·les.-El 30% dels joves d’entre 25 i 34 anys de l’Estat no té estudis postobligatoris, una xifra que és el doble de la mitjana de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE). En l’informe ‘Panorama de l’Educació’, l’organisme apunta que el 22,7% de la població adulta de l’Estat té educació secundària, mentre que la xifra mitjana en l’OCDE és del 42,3% i del 44,8% en el cas de la Unió Europa. Segons indica el mateix informe, l’escolarització d’infants d’entre zero i tres anys ha augmentat en 10 punts en una dècada i supera la mitjana de l’OCDE.

Pel que fa al nombre d’estudiants per professor, Espanya se situa en la mitjana europea i per sota de la de l’OCDE amb 14 alumnes per professor a l’educació primària i 12 a la secundària. L’informe també analitza l’impacte de la covid-19 en l’educació i apunta que els centres de l’Estat han tancat durant 16 setmanes a conseqüència de la pandèmia, dues més que la mitjana de l’OCDE.