Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

El 25è Alhambra Festival Jazz Vic programa una quinzena de propostes que exploren les noves tendències del jazz

|

- Publicitat -

ACN Vic – L’Alhambra Festival Jazz de Vic ha donat a conèixer la programació de la seva 25a edició, que tindrà lloc entre el 4 i el 14 de maig en quatre espais diferents de la capital d’Osona. El cartell inclou artistes nacionals i internacionals que exploren les noves tendències del jazz i les músiques improvisades. Alguns dels noms que actuaran al certamen son Bugge Wesseltoft, Alto For Two: Kika Sprangers & Irene Reig Quintet, Albert Cirera i Camarilla, Theon Cross, Jaga Jazzist, Linda Fredriksson o Jordi Matas ‘Quiet Songs’. Com a novetat, enguany el festival s’obre a nous espais de la ciutat com el teatre de l’Espai ETC i la Sala Joaquim Maideu de l’Atlàntida, que se sumen als dos escenaris habituals de la Jazz Cava i la plaça del Carbó.

La 25a edició començarà amb el tradicional ‘Pianíssim’ que aquest any anirà a càrrec del noruec Bugge Wesseltoft (4 de maig a la Jazz Cava). L’endemà, el divendres 5 de maig, serà el torn de Joe Smith Trio. En aquest cas, el bateria i compositor nordamericà resident a Berlín aterra a la Jazz Cava per enregistrar un disc en directe amb el saxofonista Bill McHenry i el contrabaixista Masa Kamaguchi. El dissabte 6 de maig serà el torn de Jordi Matas ‘Quiet Songs’, Alto For Two, Theon Cross i DJ Miguelito Superstar.

Publicitat

L’endemà diumenge 7 de maig diferents combos de l’EMVIC actuaran a l’escenari Momentos Alhambra on oferiran una mostra del treball realitzat durant el curs. També tindrà lloc el concert d’El millor sextet i Roger Mas Quintet.

La segona setmana del festival començarà el dijous 11 de maig amb Nucli Trio interpreta Música Laietana. El divendres 12 de maig serà el torn de la saxofonista Linda Fredriksson, mentre que el dissabte 13 de maig tindran lloc diverses actuacions. Arrencarà Òscar Doménech ‘Duality’, seguit d’Albert Cirera i Kamarilla. El mateix dissabte a l’Atlàntida actuarà un dels caps de cartell del festival, Jaga Jazzist, un grup noruec referent de l’escena del jazz experimental nòrdica. Per tancar la nit es durà a terme la segona sessió de DJ Miguelito Superstar.

L’últim dia del festival, diumenge 14 de maig, comptarà amb la Big Band EMVIC, que oferirà una mostra de la feina feta els darrers mesos amb diferents estils com el swing, el latin o el funky. Tancarà la 25a edició del festival la Jam Session amb Jazz Cava Ensemble.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió