Dimarts, 9 d'agost de 2022 - Edició 1475
La República

El 25% es dirimirà al Tribunal Constitucional

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’: “Sánchez acelera con el gasto en Defensa pese al rechazo de Podemos”. I al costat, les relacions laborals en […]

Agències 04/07/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’: “Sánchez acelera con el gasto en Defensa pese al rechazo de Podemos”. I al costat, les relacions laborals en un sector clau de l’estat del benestar: “Empleo precario en la sanidad: “Te van moviendo por semanas””. ‘El Periódico’ afirma: “El baròmetre municipal pronostica una victòria de Colau”. El rotatiu entrevista Sandro Rosell: “L’excomissari Villarejo no treballava sol. O algú de l’Estat li va dir que ho fes o va ser un empresari”. ‘El Punt Avui’ obre amb el debat sobre les llengües a l’escola catalana: “El 25%, al TC”. Diverses persones es manifesten a la fotografia central: “Rebuig ciutadà al jutge Marchena”.

‘La Vanguardia’ observa les tibantors a l’executiu de coalició de Pedro Sánchez: “Xoc al govern central per una partida extra de mil milions per a Defensa”. I en segon terme: “Ucraïna xifra en 750.000 milions l’ajuda per reconstruir el país”.

‘La Razón’ aposta per portada política: “Los barones y alcaldes del PSOE quieren un adelanto electoral”. I al costat: “El gasto militar erosiona la alianza de Sánchez con sus socios”.

‘Ara’, també amb la llengua: “El TSJC admet que no pot aplicar el 25% i elevarà el cas al TC”. A la fotografia central, una platja plena: “Rècord d’ocupació mentre es dispara la despesa per turista”.

‘ABC’, amb macroeconomia: “El Gobierno ya reconoce el riesgo de recesión”. I sobre la mateixa qüestió, alerta: “El peor mes de junio para el empleo en 15 años”.

I ‘El Mundo’, que obre amb Bildu i la Llei de Memòria Democràtica que preveu aprovar el govern espanyol amb els vots dels abertzales: “Pondremos en jaque el relato de una Transición ejemplar”. També destaca: “Sánchez anuncia mil millones de gasto militar y desoye a Podemos”.