Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El 22,7% dels alumnes matriculats en màsters dels sistema català són estrangers, dos punts menys que el curs passat

ACN Barcelona.-El 22,7% dels alumnes matriculats en màsters en el sistema universitari català durant aquest curs, segons dades estimatives de la Secretaria d’Universitats. Això representa dos punts percentuals menys que […]

Avatar
Agències 01/06/2021

ACN Barcelona.-El 22,7% dels alumnes matriculats en màsters en el sistema universitari català durant aquest curs, segons dades estimatives de la Secretaria d’Universitats. Això representa dos punts percentuals menys que les dades tancades del curs anterior, tot i la incidència de la pandèmia. Aquest 22,7% se situa per sobre de la mitjana del 13,8% d’estudiantat internacional a les aules universitàries arreu del món. Per donar-se a conèixer entre aquest alumnat estranger, Catalunya presenta aquests dies la nova imatge ‘Study in Catalonia’ a la fira d’educació superior més gran del món, la NAFSA 2021. L’estan català ha registrat més de 1.500 contactes i s’hi han programat més de 500 reunions en línia.

Sota el lema ‘Stories Of Human Values’, els protagonistes de l’estand virtual són estudiants i investigadors d’arreu del món que expliquen en primera persona la seva experiència acadèmica i vital a Catalunya.La representació virtual catalana està formada per 17 professionals del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) –organisme que integra al Govern i a les 12 universitats catalanes– i de les universitats participants, que en aquesta edició són UAB, UPF, URL, UdL, UOC, UIC i UAO-CEU.El saló nord-americà NAFSA se celebra en format virtual entre aquest dimarts i el proper 4 de juny.