Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

El 080 Barcelona Fashion Connect se celebrarà el 24 i 25 de març

ACN Barcelona.-El 080 Barcelona Fashion Connect, esdeveniment virtual que substitueix el tradicional ‘showroom’ presencial que ha format part de la Setmana de la Moda des del 2016, se celebrarà els […]

Avatar
Agències 25/02/2021

ACN Barcelona.-El 080 Barcelona Fashion Connect, esdeveniment virtual que substitueix el tradicional ‘showroom’ presencial que ha format part de la Setmana de la Moda des del 2016, se celebrarà els propers 24 i 25 de març. Així ho han anunciat aquest dijous el Departament Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, i el Clúster Català de la Moda. La conselleria i el clúster s’han aliat per fer d’aquest esdeveniment una oportunitat de negoci internacional per a les marques catalanes, segons han explicat en un comunicat. Els organitzadors esperen que hi participin una trentena de marques catalanes i més de cinquanta agents, distribuïdors i perfils professionals amb alta capacitat de compra i potencial per generar negoci.

El 080 Fashion Connect se celebra un mes abans que la passarel·la perquè el calendari sigui més idoni per als compradors tenint en compte l’experiència de l’any anterior. En aquest sentit, l’organització va detectar que els esdeveniments digitals puntuals i limitats en el temps milloraven significativament I ara passa a celebrar-se dos dies. Al setembre del 2020, es va fer la primera edició digital amb la participació de 19 marques catalanes i 55 compradors internacionals. Tot i que amb la pandèmia hi ha hagut adaptacions al Showroom, s’han celebrat un total d’onze edicions físiques amb la implicació de 250 agents, distribuïdors i compradors internacionals i més d’un centenar de marques de moda catalanes que han generat un volum de negoci mitjà de dos milions d’euros per edició.