Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Educació treballa perquè els ordinadors promesos a secundària i postobligatòria arribin “al més aviat possible”

ACN Barcelona.-El Departament d’Educació treballa perquè els 300.000 promesos per a 3r i 4t d’ESO, batxillerat i formació professional arribin “al més aviat possible”, segons han indicat fonts de la […]

Avatar
Agències 30/10/2020

ACN Barcelona.-El Departament d’Educació treballa perquè els 300.000 promesos per a 3r i 4t d’ESO, batxillerat i formació professional arribin “al més aviat possible”, segons han indicat fonts de la conselleria. El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va fer aquest anunci al juliol dins de l’acceleració del pla digital per la situació de la pandèmia. Des d’Educació sostenen que el procediment de comprar 300.000 ordinadors per als alumnes, 7.200 per als docents i 90.000 connectivitat no és ràpid i que s’està pendent dels fabricants i proveïdors. D’altra banda, està previst que la setmana vinent es comencin a distribuir les connectivitats a l’alumnat vulnerable, començant pel de la post-obligatòria, afectat per les noves restriccions per aturar la covid.

Des del Departament d’Educació han assegurat que s’ha anat el més ràpid possible i que aquest procediment trigaria entre 6 i 9 mesos en un període normal.