Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Educació preveu estalviar 36 MEUR amb la retirada dels concerts econòmics a les escoles que segreguen l’alumnat per sexe

|

- Publicitat -

ACN El Prat de Llobregat – El Departament d’Educació preveu que estalviarà 36 MEUR cada curs escolar amb la retirada dels concerts econòmics a les escoles que segreguen nens i nenes. El conseller Josep González-Cambray ha fet pública la dada aquest dijous tot instant els deu centres afectats a integrar tot l’alumnat a les aules si volen mantenir el concert. L’endemà que el Tribunal Constitucional fes pública la sentència que avala la LOMLOE, Cambray ha refermat la voluntat del Govern de demanar al TSJC que aixequi les mesures cautelars que han impedit a Educació retirar els concerts a secundària aquest curs. “Activem les mesures per tirar enrere i no fer efectiva la renovació”, ha recalcat, tot celebrant “la fi d’una etapa en blanc i negre”.

Cambray ha fet aquestes declaracions en una atenció als mitjans coincidint amb la presentació dels resultats dels Plans Educatius d’Entorn (PEE), en una jornada celebrada al Prat de Llobregat. El conseller  ha celebrat que els PEE han permès que els centres que en formen part -molts d’ells d’alta complexitat- hagin igualat els resultats educatius de la mitjana de Catalunya.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió