Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Educació garanteix que l’Institut 9 de Santa Coloma de Gramenet oferirà estudis de Batxillerat el curs vinent

ACN Barcelona – El conseller d’Educació, Josep González Cambray, ha garantit que l’Institut 9 de Santa Coloma de Gramenet oferirà estudis de Batxillerat el curs vinent. Així ho ha anunciat […]

Agències 26/01/2022

ACN Barcelona – El conseller d’Educació, Josep González Cambray, ha garantit que l’Institut 9 de Santa Coloma de Gramenet oferirà estudis de Batxillerat el curs vinent. Així ho ha anunciat durant la sessió de control al Govern després que el diputat del PSC Raúl Moreno li preguntés per l’estat de la qüestió i li recordés que era un compromís del seu Departament des del curs 2018-2019. Moreno ha recordat que com que el centre es va edificar amb barracons es va comunicar a la ciutat que no s’hi podia tenir una línia de Batxillerat. Per la seva banda, Cambray ha explicat que les darreres setmanes s’ha reunit amb l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, i que finalment el centre sí que podrà oferir els estudis.

De totes maneres, ha retret a l’alcaldessa socialista que no hagi aprovat la cessió d’un solar per a poder construir un nou edifici per al centre.