Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Educació anuncia la construcció de l’edifici que acollirà el nou institut escola de Caldes de Montbui

ACN Barcelona.-El conseller d’Educació, Josep Baragalló, ha anunciat la construcció de l’edifici que acollirà el futur institut escola Pic del Vent-El Calderí de Caldes de Montbui. L’equipament es construirà en […]

Avatar
Agències 30/10/2020

ACN Barcelona.-El conseller d’Educació, Josep Baragalló, ha anunciat la construcció de l’edifici que acollirà el futur institut escola Pic del Vent-El Calderí de Caldes de Montbui. L’equipament es construirà en els mateixos terrenys que ocupen actualment tant l’escola com l’institut. Amb una inversió de 2,2 MEUR, tindrà una línia d’educació infantil i primària i dues d’ESO i permetrà retirar els mòduls prefabricats instal·lats actualment per acollir els grups d’infantil de l’escola. Bargalló ha explicat que al gener es posarà en marxa un procés participatiu per definir el projecte arquitectònic, amb participació de les dues direccions, els claustres, les ampes, l’ajuntament i el departament, i que la previsió és enllestir les obres a finals del 2022.

Actualment, a l’Escola El Calderí hi estudien 212 alumnes des de P3 fins a sisè de primària, i a l’Institut Pic del Vent, situat en el mateix recinte, 242 alumnes.Del total del pressupost, la Generalitat n’assumirà el 85% i el consistori el 15% restant.