Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

eDreams supera el nivell de reserves previ a la pandèmia durant el juny després de mesos de caigudes

ACN Barcelona.-L’agència de viatges en línia eDreams Odigeo va superar al juny el nivell de reserves previ a la pandèmia i va tancar el mes amb una taxa interanual de […]

Avatar
Agències 05/07/2021

ACN Barcelona.-L’agència de viatges en línia eDreams Odigeo va superar al juny el nivell de reserves previ a la pandèmia i va tancar el mes amb una taxa interanual de creixement del 2% en relació al 2019, després d’encadenar molts mesos de caiguda pronunciada, segons ha informat la companyia en un comunicat. Aquesta dada contrasta amb les dels mesos anteriors, ja que a l’abril encara es van registrar un 51% d’operacions menys. Al maig ja es va començar a notar una millora amb un descens del 22%. eDreams assenyala que l’evolució positiva del negoci s’ha vist impulsada per un mercat de viatges en creixement, juntament un major avantatge competitiu. Tot i això, el valor mitjà de la cistella segueix estant un 29% per sota del 2019.

Tot i que els nivells de reserves s’han recuperat ràpidament i es troben en aquest moment per sobre dels indicadors anteriors a la pandèmia, les restriccions continuen provocant incertesa. Per aquest motiu, “hi ha una gran quantitat de consumidors reservant viatges de curta distància, amb menys passatgers per reserva i, per tant, un valor de reserva més baix”, indica eDreams.L’agència de viatges afegeix que les perspectives a llarg termini per als viatges d’oci són “molt sòlides”, i que “en els propers mesos pot haver-hi certa volatilitat”. La companyia espera un període de transició continu a mesura que augmenten les taxes de vacunació, la possible aparició de variants del coronavirus i l’evolució de les restriccions governamentals.D’altra banda, eDreams ha assegurat que el programa de subscripció Prime ja acumula més d’1,2 milions de membres a tot el món després de créixer en més 150.000 subscriptors només al mes de juny. En aquest sentit, l’empresa assegura que durant l’any fiscal 2021, el seu rendiment general va ser, de mitjana, 13 punts percentuals superior al de IATA a Europa.