Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Edmundo Bal qualifica de “covards” la direcció de Cs i amenaça amb la creació d’un nou partit

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El fins ara portaveu adjunt de Cs al Congrés, Edmundo Bal, ha qualificat aquest dimecres de “covards” els membres de la direcció del seu partit, que amb la decisió de no presentar-se a les eleccions generals “han deixat 300.000 votants orfes”. “Han decidit guardar-se els diners que hi ha a la caixa per poder-se fer una campanya després a les eleccions europees, quan les eleccions generals són el més important, i calia sortir i suar la samarreta”, ha dit en una entrevista a TVE. Segons Bal, la direcció de Cs “ha tirat la tovallola abans de disputar el partit”, i ara el que ha de fer és “dimitir en bloc”.

Bal ha apuntat que un cop adoptada la decisió de no presentar-se a les generals ara els membres de la direcció i diputats “s’han de buscar la vida” i ell tornarà al seu lloc d’advocat de l’Estat.

Publicitat

En tot cas, ha afirmat que ell “se seguirà barallant per aquest projecte” i al contrari que la direcció de Cs “no tirarà la tovallola”. “Crec que l’espai de centre existeix en aquest país”, però “ha fallat l’estratègia”.

Per aquest motiu no ha descartat la creació d’un nou partit. “Crec que aquestes opcions estan obertes” i cal “pensar amb sensatesa i serenitat com donar veu als qui ens van votar”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió