Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Ebro preveu fabricar 50.000 unitats a l’antiga fàbrica de Nissan el 2027 i ja té comandes de cinc països europeus

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Ebro renaixerà aquest any de la mà de quatre marques –Btech, Jaton Racing, Api Brothers i Nexus Projectes– amb una nova pick up elèctrica que es fabricarà a l’antiga planta de Nissan a la Zona Franca i que servirà per donar feina als treballadors que van quedar-se a l’atur quan la japonesa va tancar. Serà el 2024 quan començarà la producció d’aquest nou model, que s’ha presentat al Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona aquest dijous. L’objectiu de la marca és arribar a les 50.000 unitats produïdes el 2027 de tots els seus models, entre els quals també hi haurà una furgoneta d’última milla. Segons ha confirmat el conseller delegat d’Ebro, Pedro Calef, abans de començar la producció la marca ja té comandes a cinc països a Europa.

La marca Ebro forma part d’un conjunt d’empreses que va guanyar el concurs per reindustrialitzar la fàbrica de Nissan, el hub d’electromobilitat.

Publicitat

En total, hi ha uns 1.200 d’extreballadors de Nissan estan pendents que tornin a activar-se les contractacions. Calef ha enviat un missatge de confiança als empleats que esperen tornar a treballar. “Els sindicats han col·laborat molt i el projecte ha de sortir bé. Els hem de transmetre confiança que recuperaran el lloc de treball el més aviat possible”, ha dit. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió